Vorlese-App für Android

RO

Pinguin la bord! App pentru copii

Aventura verii cu Pitty și Blue: povestea concepută special pentru copii între 3 și 6 ani se desfășoară la plajă. Cei doi pinguini Pitty și Blue joacă volei și pe urmă merg în mare ca să înoate. Urmează o mică aventură care aduce un element surpriză în poveste.

Participăm la concursul Show your App Award ! Votați și voi până în 31.01.2015 aici!

Ofertă limitată:pînă în 1 octombrie instalați app pentru numai 3,50 RON aici! în loc de 5,99 RON.

vorlesenCartea-app citește textul automat, la fiecare pagină nouă. Butonul ‚difuzor‘ pornește cititul din nou și astfel copiii mici pot să folosească această carte și singuri. Când mama sau tata sunt ocupați prin casă, ei citesc singuri sau îl ascultă pe vorbitor și așa învață povestea sau exersează cititul.

Limbi vorbite

vorlesenPe lîngă limba română, mai pot fi alese acestea : germană, italiană sau engleză. Varianta gratis conține doar limbile română și germană. Cu această aplicație mobilă se pot învăța cuvinte într-o limbă străină la alegere.

android robot

App – dar sigur?

Siguranța copiilor și părinților care dețin dispozitive Android sau iPhone, telefoane sau tablete, e importantă pentru noi. Drepturile necesare pentru instalare sunt: acces internet (app funcționează și fără acces la internet, doar pentru instalare e nevoie de acces), acces la difuzor și microfon. Accesul la difuzor e necesar pentru citire. Microfonul nu este accesat de app, doar pentru instalare e necesar să se ofere accesul.

App fără reclame și fără comenzi In-App: multe aplicații gratis conțin reclame sau
cer utilizatorilor să cumpere conținut (text, nivele noi etc.) dacă doresc să le folosească după un anumit timp. „Penguin on board“ se finanțează prin plată la instalare și așa vă putem oferi o experiență plăcută, fără întreruperi generate de reclame sau de comenzi In-App.

Dispozitive Android

Aplicația funcționează pe toate dispozitivele Android începînd cu versiunea 2.3. Varianta demo necesită 6M, cea comercială 12M spațiu. Testele noastre au demonstrat că aplicația „Pinguin la bord“ are o performanță bună și pe dispozitivele cu mai puțină memorie sau procesor.

Ein Gedanke zu “RO

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.